Tupeu de Piatra Neamţ

Terenul “1 Mai” din Iţcani a ajuns bătaia de joc a echipelor oaspete. Cei de la ACS Ceahlăul Piatra Neamţ, prezenţi duminică la Suceava pentru meciurile din Campionatul Naţional de Juniori Republicani, au întors autocarul chiar pe suprafaţa de joc.

“După ce s-a terminat meciul, cei din Piatra Neamţ au intrat în teren ca sa întoarcă autocarul, lăsând urme pe gazon, mai ales că a şi plouat în ultimul timp. În loc să dea cu spatele şi să facă câteva manevre în plus pentru a ieşi normal din stadion, au dat dovadă de multă lipsă de respect. N-am văzut niciodată un asemenea lucru, să foloseşti terenul de fotbal ca spaţiu de manevră pentru a întoarce un autocar”, a răbufnit directorul LPS Suceava, Ioan Radu, care este şi antrenor al grupei de juniori Republicani B.
Oficialii suceveni au solicitat interventia poliţiştilor, care însă au ridicat din umeri când au ajuns la faţa locului. În aceste condiţii, gazdele speră ca gestul nemţenilor să fie sancţionat de către Federaţia Română de Fotbal.

“În primul rând, vom face o sesizare la Federaţie, vom încerca să le transmitem şi imagini cu urmele pe care le-a lăsat autocarul pe teren. Au venit şi de la Politie, dar spun că nu este de competenţa lor şi nu au nici o atribuţie în acest sens”, a precizat Ioan Radu.

Gestul delegaţiei nemţene i-a scandalizat pe toţi cei prezenţi la terenul din Iţcani.

„Eu eram în vestiar şi măturam după ce au plecat fotbaliştii. Am auzit că întoarce autocarul şi i-am spus domnului director Radu. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. Cum să întorci autocarul pe un stadion, fie că e Areni sau Iţcani?! Nu se poate să întorci aici ca la stâna!”, a spus Violeta Vaşchiu, unul dintre martori.

Se pare că nemţenii ar fi procedat la fel şi în sezonul trecut, dar atunci nimeni nu a luat atitudine. Cât priveşte meciuriule, cele două grupari şi-au împărţit punctele. Ceahlăul s-a impus la juniori A cu scorul de 4-1, iar la juniori B câştig de cauză au avut sucevenii, învingatori cu 2-1.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Tupeu de Piatra Neamţ"

  1. Nu a facut nimeni nimic pentru terenul asta in 25 de ani si acu ca v-au lasat 2 urme care dispar la prima ploaie va buricati atat…

  2. adevarat marcel. Ar trebui sa treaca un plug pe itcani si pe areni poate …..

  3. Pentru Marcel si Sucevean: Daca la voi in curte,daca aveti curte,ar intra cineva si v-ar distruge curtea,ce ati zice? Banii sunt putini ,iar daca intretin terenul cat mai bun,trebuie sa vina unii nesimtiti sa distruga ? Stiti numai sa vedeti raul de la altii,dar pe voi nu va vedeti.Politia,degeaba mai este politie…Eu nu sunt din Suceava,ca sa stiti.

  4. dar pe cei de la botosani cand i ati bagat in tarla aia de noroi de ce nu ati sesizat frf ul?????? cand vezi ca terenul ala e ca o tarla de vite ce mai conteaza daca intorci autocarul??????? nu vedeti ca e marcat cu rumegus si are paie pe el ,ala numai teren de fotbal nu e

  5. Ala nu e teren oricum

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*