Tupeu dă Prahova

Rândurile de mai jos sunt scrise în urma relatărilor primite de la câţiva suceveni care s-au deplasat doar pentru a-şi susţine favoriţii pe terenul “neutru” de la Roman. Mâhnirea lor, determinată de scorul final, a fost umbrită de ceea ce s-a întâmplat în parcarea Sălii Sporturilor din localitatea moldoveană, după fluierul de final al “cavalerilor” în galben de data aceasta, deşi dacă purtau tricouri negre, ca ale organizatorilor, nimeni n-ar fi sesizat diferenţa.

Dar să începem cu intrarea în sala de joc, unde, la încălzirea dinaintea partidei, distinsul Robert Harabagiu (foto sus) se întreţinea jovial atât cu gazdele, cât şi cu oaspeţii, dar mai ales cu suporterii suceveni aflaţi în primul rând al tribunei, carora li se destăinuia cum e el doctorand la o Universitate din Suceava. Totul bine şi frumos până prin minutul 21 al primei reprize, la time-out-ul cerut de băcăuani. Din acel moment Harabagiu şi Stănescu au început să devină “vedetele” meciului, fiind contestaţi atât de banca tehnică a Ştiintei, cât şi de cea a Sucevei.

Poate suporterii care ne-au relatat cele întâmplate la Roman pot fi acuzaţi de subiectivism când acuză cele 8 sau 9 eliminări din rândul favoriţilor (inclusiv una adresată băncii tehnice, unde Ghervan şi Bibirig ajunseseră la limita răbdării), sau cele aproximativ 10 aruncări de la 7m primite de băcăuani. Dar ceea ce s-a întâmplat mult după ultimul fluier în parcarea sălii întrece imaginaţia.

Spre stupefacţia celor prezenţi în acel moment în zonă, distinsul Harabagiu a reacţionat, în timp ce-şi încărca bagajele în Tuaregul achiziţionat probabil din primele de la Federaţia de Handbal, la o întrebare venită din partea unui sucevean supărat peste măsură de cele întâmplate pe parchetul din Roman: “E frumos ce-ai făcut? să-ţi pui pe piept banii care i-ai luat!“ Moment în care tupeul dă Prahova a ieşit deasupra mai ceva ca uleiul în apă. La reacţia golănească “Ce vrei mă? Eşti smecher? Vino’ncoace că îţi arăt eu! fu**** gura mătii!“ asistenţa a amuţit. Sucevenii care-şi povesteau unii altora supărările pricinuite de ratările favoriţilor au crezut iniţial că nu aud bine. Şi pentru ca “opera” să fie completă, în “ajutorul” lui Harabagiu au sărit şi doi indivizi cu privirea foarte tulbură, ce purtau fularele echipei FCM Bacău, ei sperând doar ca nivelul adrenalinei din timpul meciului să nu se stingă aşa repede. Aşa zisul conflict s-a stins imediat, datorită şocului determinat de tupeul unui purtător de ecuson FRH, care şi-a imaginat că e şef şi în afara dreptunghiului cu semicercuri colorate.

Am considerat normal să prezentăm cele întâmplate, ca toată lumea, şi nu numai cele câteva zeci de suceveni prezenţi la Roman, să ştie cam care a fost atmosfera şi să-i pregătească acestui cuplu drăguţ din Moreni o primire cum se cuvine la prima vizită în Sala LPS. Dacă cei prezenţi au ceva completări, sau contestă cele scrise mai sus, VĂ RUGĂM spuneti-vă părerea printr-un comentariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tupeu dă Prahova"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*