Ted, mulţumit de rezultat

La finalul jocului, antrenorul “ceferiştilor”, Bogdan Tudoreanu s-a declarat mulţumit de punct obţinut şi a apreciat că sucevenii au făcut cel mai bun joc pe teren propriu din actuala ediţie de campionat.

“Ne-am propus să nu pierdem şi am reuşit. Îi felicit pe băieţi, s-au dăruit exemplar şi cred că am făcut cel mai bun joc pe teren propriu din acest an. Şi nu în compania oricui, ci în faţa celei mai bune echipe din seria noastră. Puteam să şi câştigăm la acea ocazie a lui Ionesi de pe final, dar cred că până la urmă rezultatul este echitabil”, a declarat Bogdan Tudoreanu, care a ţinut să reclame faptul că golul egalizator al oaspeţilor a venit în urma unui fault.

“Nu vreau să contest arbitrajul, dar cred că la primul gol al oaspeţilor a fost fault în prima fază, înainte ca Ioniţă să şuteze la poartă”, consideră Ted. Tehnicianul sucevean a ţinut să mulţumească şi publicului prezent pe stadionul Areni. “A fost o atmosferă extraordinară. Nu joci în fiecare zi contra Rapidului, dar sperăm să avem parte cât mai des de un asemenea public. Suporterii noştrii ne-au împins de la spate şi ţin să le mulţumesc pentru susţinere”, a mai spus Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Ted, mulţumit de rezultat"

  1. oare de unde urmareste Magiun meciul ? cine stie sa ne spuna si noua ! multumim! e o enigma la Rapid cfr SV ! multi din suporteri nu stiu nici acum cine e antrenorul principal la Rapid! ca la Suceava !!

  2. Bai Ted tu atata sti sa spui dupa fiecare meci sa reprosezi arbitrajul dar esti nebun??? azi a fost un arbitraj super , a dat 11m, eliminare ce mai vrei ?? ati jucat o repriza cu un om in plus si tot nu esti multumit , esti comic .
    in tribuna toti spectatorii spuneau ca mai rar asa arbitraj , dar tu ca de obicei vezi alt meci precum cel cu Iasul.

  3. daca vreti sa vedeti video dati pe site-ul monitorului de suceava rubrica sport ! acolo nu sunteti facuti „BERBECI”!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*