Tudoreanu avertizează: „Probabil vom renunţa la o parte dintre fotbaliştii vechi!”

Antrenorul Bogdan Tudoreanu este nemultumit de atitudinea cu care o parte din jucatorii Rapidului au tratat meciul amical pierdut in fata Bucovinei Radauti cu scorul de 1-2. Mai mult, tehnicianul gruparii din “Areni” a anuntat la finalul partidei de miercuri ca ar putea renunta la cativa din “veteranii” echipei.

„M-au dezamagit cam multi jucatori astazi. Trebuie sa mai aducem jucatori, este clar ca ne trebuie cel putin doi atacanti si un fundas central. Este inceputul pregatirilor si avem timp sa punem lucrurile la punct. M-a deranjat in primul rand atitudinea unor fotbalisti vechi. Probabil vom renunta la o parte dintre ei. Acum nu conteaza restantele financiare pe care le au. Ei trebuie sa demonstreze ca merita sa continue la aceasta echipa, pentru ca asa cum s-au prezentat azi unii dintre ei nu merita”, a spus Bogdan Tudoreanu.

Iulian Ionesi
Iulian Ionesi

De cealalta parte, antrenorul Bucovinei Radauti, Iulian Ionesi, s-a declarat multumit de jucatorii sai, marele regret fiind ca echipa s-ar putea desfiinta din cauza problemelor financiare.

“A fost un joc bun, contra unei echipe valoroase, poate peste noi, dar ambitia si daruirea baietilor mei a facut sa castigam acest joc. Nu cred ca rezultatul este concludent, dar a fost un joc bun pentru inceputul pregatirilor. Am multi copii, astazi chiar i-am bagat pe toti ca sa ii vad cum se comporta contra unei echipe de Liga a 2-a si pot spune ca sunt multumit. Primaria ne-a anuntat in aceste zile ca nu ne mai sustine financiar. Am vorbit cu domnul Ciprian Anton si la Federatie sa retragem echipa din campionat, dar vazand grupul pe care il am continui sa sper. Baietii m-au rugat sa tinem echipa, mi-au spus ca stau pana in iarna fara bani doar sa ne inscriem si sa facem o figura frumoasa in Liga a 3-a. Din cate vedem cu totii, cand ai bani nu ai echipa, iar cand ai echipa nu ai bani. Noi speram sa isi intoarca lumea cu bani din Radauti fata catre noi, altfel nu ne vom permite sa participam la mai mult de doua etape”, a marturisit Iulian Ionesi.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *