Tricolorul – CSM Suceava: 3-0

CSM Suceava a suferit a doua infrangere de la startul actualului sezon al Diviziei A2 la volei masculin, dupa ce a cedat cu 0-3 in meciul disputat sambata pe terenul liderului seriei de est, Tricolorul Ploiesti.

Trupa antrenata de Victor Pancu a avut initiativa in debutul intalniri, reusind sa conduca cu 16-13 in primul set. Prahovenii au egalat insa situatia la 17-17, iar pe final au avut mai mult sange rece, reusind sa-si adjudece setul cu 26-24, prin doua puncte decise semnate de Somesan. În actul secund, Sasu si compania au inceput mai bine, reusind sa conduca cu 3-1. Gazdele au revenit insa la timp, au preluat conducerea la 5-4 si s-au distantat treptat la 8-5, 16-12, 20-15 pentru a incheia setul la 25-18. Resemnat, Victor Pancu a introdus voleibalistii mai tineri in setul trei, unul aflat la discretia ploiestenilor, care au condus cu 14-4 si 21-9, inchizand setul si intalnirea la 25-15.

In runda urmatoare, ultima din cadrul turului sezonului regulat, formatia suceveana primeste sambata, in sala Unirea, vizita celor de la Stiinta Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tricolorul – CSM Suceava: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*