Trei medalii pentru suceveni

Sportivii clubului Europower Gym Suceava s-au intors cu trei medalii de la Campionatul National de Culturism, Fitness, Bodyfitness si Bodybuilding, competitie ce s-a desfasurat, in weekend, in Sala Sporturilor din Bistrita.

Performerul delegatiei sucevene a fost Lucian Aniţa (foto), fostul campion european de juniori reusind sa castige medalia de aur in concursul de bodybuilding clasic, la categoria “plus 180 de centimetri”, acolo unde l-a devansat in finala pe bucuresteanul Alexandru Albulescu. Zestrea de medalii a clubului Europower Gym a fost completata de Iulia Craciun, care a cucerit argintul in concursul de bodyfitness – 163 de centimetri, si Mihaela Rosu, care a ocupat locul secund in concursul de culturism pentru senioare, la categoria 55 de kilograme. Alti doi suceveni au urcat pe scena in concursul de culturism pentru seniori, unde Sorin Raibuh (Europower Gym) si Petre Lacatusu (Power Gym Vatra Dornei) au ocupat locurile 4, respectiv 5, la categoria 80 de kilograme.

Lucian Anita ar fi trebui sa castige si concursul open, dar nu stiu din ce motiv nu a luat aurul si acolo. De asemenea, Iulia Craciun merita sa devina campioana nationala, in vreme ce pe Sorin Raibuh il vedem undeva pe podium, dar aici arbitrajul ne-a dezavatajat clar”, a precizat antrenorul Cristi Tcaciuc.

Editia din acest an a Campionatului National de Culturism, Fitness, Bodyfitness si Bodybuilding a adunat pe aceiasi scena 133 de sportivi din intreaga tara, acestia aratandu-si formele la 24 de categorii de concurs.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *