Trei medalii la Universitare

Atletii suceveni s-au intors cu trei medalii de la Campionatul National Universitar, intrecere ce a avut loc astazi, in Sala Sporturilor din Bacau. Performera delegatiei de la Universitatea “Stefan cel Mare” a fost Ioana Agapi, atleta in varsta de 19 ani reusind sa obtina medalia de aur in proba de 3.000 de metri mars, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 14 minute, 38 de secunde si 56 de sutimi. Medalia de argint a probei i-a revenit unei alte sucevence, este vorba de Alina Onofrei, sosita pe locul doi, la 43 de secunde in urma colegei sale. Vicecampion national universitar a iesit si Catalin Suhani (foto), sportivul de la USV terminand pe pozitia secunda in proba masculina de 5.000 de metri mars, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 21 de minute, 30 de secunde si 85 de sutimi, la trei secunde in urma invingatorului. Alti trei sportivi suceveni au terminat in afara podiumului de premiere la Bacau: Ancuta Ivorciuc (locul 4 – 1.500  de metri si 3.000 de metri), Mihai Romas (locul 6 – 800 metri) si Dan Mirsidan (locul 7 – 1.500 de metri).

Concomitent, Sala Sporturilor din Bacau a gazduit in acest weekend intrecerile etapei a doua din cadrul Campionatului National indoor pentru seniori, tineret si juniori I. Doua doua zile de competitie, sportivii cluburilor sucevene au bifat sase prezente pe podiumul de premiere. Performerul delegatiei a fost Mihai Slevoaca, atletul de la LPS Suceava reusind sa termine pe primul loc in probele de 60 de metri garduri si prajina, si pe locul secund la lungime. In alte doua probe, 800 de metri si 3.000 de metri, suceveni au incheiat pe pozitia secunda prin Sebastian Ursachi (CSS Gura Humorului), respectiv Ciprian Enache (LPS Suceava). In proba feminina de 800 de metri, Simona Caziuc (LPS Suceava) a ocupat la randul ei locul al treilea.

In paralel, la Bucuresti, a avut loc prima etapa din cadrul Campionatului National indoor pentru juniori II. Si aici, cluburile sucevene au fost prezente pe podium prin Dorin Andrei Rusu (CSS Radauti), clasat pe locul secund in proba de 1.500 de metri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *