Trei medalii la naţionalele pentru juniori

Luptatorii suceveni au tinut sa le dea o palma autoritatilor chiar in saptamana in care, la propunerea liberalului Cristi Cretu, consilierii locali au votat vinerea trecuta reducerea bugetului sectiei de lupte de la CSM Suceava.

Prezenti zilele trecute la Campionatul National de Juniori I de la Craiova, sportivii de la CSM Suceava si LPS Suceava s-au intors acasa cu trei medalii.

Performerul delegatiei sucevene a fost Adrian Agache (rosu). Chiar daca este abia la primul an de juniori I, sportivul de la CSM Suceava a devenit vicecampion national la categoria 74 de kilograme. Medalie de argint a cucerit si Marian Hangalet, sportivul de la LPS Suceava reusind sa ajunga pana in finala la categoria 50 de kilograme. Cea de-a trei medalie suceveana a fost adusa de Teodor Chira (albastru), care, desi este cadet, a urcat pe ultima treapa a podiumului la nationalele de juniori I la categoria 96 de kilograme.

In alte doua randuri, luptatorii pregatiti de Valerica Gherasim, Daniel Ciubotaru si Andrei Bolohan au ocupat locul 5 la nivel national prin Ion Marian (96 kilograme – CSM Suceava) si Ioan Moisei (55  kilograme – LPS).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *