Trei medalii la Naţionale

Inotatorii suceveni s-au intors cu trei medalii de la Campionatele Nationale de natatie rezervate copiilor de 10 si 11 ani, competitie desfasurata la finele saptamanii trecute in Bazinul Olimpic din Bacau in prezenta a peste 300 de sportivi de la 49 de cluburi din tara.

Performerul delegatiei condusa de Cezar Moscaliuc a fost Sebastian Croitor (11 ani), care a devenit vicecampion national in proba de 100 de metri liber. Celalalte doua medalii au fost cucerita de stafeta masculina formata de Sebastian Croitor, Stefan Ropan, Serban Cotos si Razvan Brandis, care a cucerit argintul in proba de 4 x 50 de metri liber si bronzul in cea de 4 x 50 de metri mixt. La general, CSS3 Suceava a ocupat in final un remarcabil loc 6 in clasamentul pe echipe dintr-un total de 49 de cluburi care au avut sportivi la start.

CSS3 Suceava a participat la Nationale de Bacau cu un numar total de opt sportivi, pe langa cei patru medaliati, la concurs mai luand parte Ioana Nastaca, Maria Catargiu, Iustina Chiorescu si Victor Turluianu.

La concursul de la Bacau a asistat si fosta campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, în calitate de presedinte al Federatiei Române de Natatie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trei medalii la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*