Trei medalii la Naţionale

Atletii suceveni s-au intors cu trei medalii de la recentele Campionate Nationale de Juniori III, desfasurate la finele saptamanii trecute la Bacau. Performera cluburilor locale a fost Andreea Cucosel (LPS Suceava), sportiva pregatita de Toader Flamand (foto) reusind sa castige aurul in proba de 300 de metri, terminand cursa cu timpul de 43 de secunde si 46 de sutimi, la patru zecimi in fata ocupantei locului secund.

O prestatie meritorie a avut si Otilia Strutinschi, atleta de la CSS Gura Humorului cucerind medalia de argint in proba de 800 de metri, unde a trecut linia de sosire cu timpul de 2 minute, 19 secunde si 41 de sutimi, la aproape doua secunde de castigatoarea cursei, vasluianca Iuliana Leonte.

Zestrea de medalii castigate de delegatia suceveana a fost completata de Ioana Pascar, sportiva de la LPS Suceava reusind sa urce pe ultima treapta a podiumului in cursa de 1.500 de metri, cu timpul final de 4 minute, 46 de secunde si 82 de sutimi, la mai bine de trei secunde in urma medaliatei cu aur.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trei medalii la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*