Trei medalii la kickbox

Sala Polivalentă din Bucureşti a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute Campionatul National de Kickbox pentru copii, juniori şi seniori. La această competiţie sportivii clubului CS „Juniorul” Rădăuţi au obţinut o medalie de aur şi două de argint.

Instructorul Paul Gheţău a ajuns în finala categoriei +94 de kilograme, în vreme ce Alexandru Amariţei a câştigat argintul la categoria -79 de kilograme juniori. Clubul CS „Juniorul” Rădăuţi a câştigat aurul la categoria -84 de kilograme juniori, unde Cosmin Lupu, a devenit campion naţional. Din delegaţia suceveană prezentă la Bucureşti a mai făcut parte Cosmin Tiron, care a încheiat pe poziţia a patra la categoria -69 de kilograme juniori.

“Pentru clubul nostru a fost primul concurs important de la înfiinţare. Scopul era ca tinerii noştri sportivi să se obişnuiască cu atmosfera competiţională, iar faptul că au reuşit să urce pe podium încă de la debut nu poate decât să ne bucure. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi au crezut în noi”, a declarat Paul Gheţău.

CS “Juniorul” Rădăuţi este singurul club din judeţul Suceava afiliat la Federaţia Română de arte marţiale de contact. Sportivii pregătiţi de Paul Gheţău se pregătesc acum pentru următorul Campionat Naţional, programat în luna aprilie, tot la Bucureşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Trei medalii la kickbox"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*