Trei absenţe pentru meciul de la Mioveni

Foresta se confrunta cu trei absente in cadrul lotului inaintea meciului pe care il are programat sambata,  de la ora 12.00, in direct la Digi Sport si Dolce Sport, pe terenul celor de la CS Mioveni, in cadrul etapei a XXX-a a Ligii a II-a.

Dorin Semeghin si Andrei Cerlinca sunt suspendati pentru cumulul de cartonase galbene, in vreme ce juniorul Cosmin Buziuc, care a debutat in runda precedenta in esalonul secund, a devenit indisponibil dupa ce s-a accidentat in meciul disputat de Foresta II, in Liga a IV-a,  la Vatra Moldovitei.

Au reintrat in programul normal de pregatire

In conditiile in care conducerea clubului de pe Areni a rezolvat problema cu masa si cazarea jucatorilor, “galben-verzii” au reintrat in programul normal de pregatire, Bogdan Tudoreanu programand marti dupa-amiaza un prim antrenament dupa vacanta de Paste. Acum, oficialii Forestei mai au de rezolvat problema datoriei de 300.000 de lei pe care clubul o are de achitat catre Fisc si asta pana martea viitoare, cand are loc o noua sesiune de depunere de proiecte pentru obtinerea de fonduri nerambursabile de la Primarie. “Suntem in cautarea unor solutii sa rezolvam problema cu Fiscul si, pana nu le vom epuiza pe toate, nu ne dam batuti. Sunt convins ca, intr-un oras ca Suceava, se va gasi pana la urma o rezolvare, astfel incat echipa de fotbal sa-si continue activitatea”, a precizat presedintele Consiliului de Administratie al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *