„Trebuie sa castigam” (video)

In aceasta dimineata, la sala LPS, a avut loc conferinta de presa dinaintea partidei pe care Universitatea o va sustine sambata de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Politehnica Timisoara. Iata ce au declarat handbalistii suceveni inaintea jocului cu banatenii:

“Aceasta tanara echipa a Timisoarei se pare ca si-a gasit cadenta. Vin dupa o serie de rezultate foarte bune, obtinute in compania unor echipe puternice. Meciul de sambata va sta sub semnul echilibrului, dar noi vom face tot ce ne sta in putinta sa castigam” – Bogdan Pralea.

“Intalnim o echipa destul de puternica, care practica un handbal in viteza, un handbal modern. Cred insa ca pana la ora meciului o sa reusim sa ii desfacem. Dupa vizionarile efectuate cred ca vom reusi sa ii anihilam, iar in final victoria sper sa fie de partea noastra” – Claudiu Dediu.

“Daca nu reusim sa luam aceste doua puncte, victoria de la Odorhei este neinsemnata. Eu zic ca avem toate sansele sa castigam acest meci” – Ioan Tcaciuc.

“Cu un esec al nostru, am da cu piciorul la tot ce am realizat pana acum. Eu cred ca daca abordam meciul cu maxima seriozitate, nu vad ca Timisoara sa ne puna probleme, mai ales acasa la noi” – Bogdan Soldanescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Trebuie sa castigam” (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*