Tratament special pentru Pleşan

Chiar daca nu se stie exact componenta echipei Steaua II in meciul de sambata cu Cetatea, este de asteptat ca Bernard si Compania sa il infrunte printre altii si pe Mihaita Plesan. In acest caz, antrenorul Ioan Radu a anuntat ca va lua masuri speciale pentru a-l “anihila” pe fostul mijlocas al Echipei Nationale.

“Vom vedea daca apare si pe ce post joaca, pentru ca este un jucator care trebuie tratat special. Chiar daca este un fost component al Nationalei ajuns la echipa a doua a Stelei, valoarea ii da dreptul sa fie tratat special”, a marturisit Ioan Radu.

In ceea ce priveste obiectivul fixat pentru meciul din runda inaugurala a esalonului secund, Ioan Radu a recunoscut ca si-ar dori si un rezultat de egalitate, chiar daca stelistii sunt nou-promovati.

“Sincer, ma multumesc si cu un egal. Bineinteles ca trebuie sa mergem, la fel ca in fiecare meci cu gandul la victorie, dar important este sa nu pierdem. Orice punct ne ajuta in situatia din momentul de fata”, a mai spus tehnicianul Cetatii.

Meciul dintre Steaua II Bucuresti si Cetatea Suceava va avea loc sambata de la ora 11:00 pe terenul 5 din Complexul Ghencea si va fi transmis in direct pe Sport.ro.

Exit mobile version