Tras pe linie moartă

Dorel Bernard e ultima victimă a politicii insturate în această iarnă de conducere prin care se încearcă întinerirea forţată a lotului şi îndepărtarea jucătorilor cu pretenţii salariale mari.

Cum obiectivul de salvare de la retrogradare este aproape compromis din pricina exodului masiv de jucători şi a bugetului de austeritate prevăzut pentru retur, veteranul vestiarului sucevean a fost anunţat de către oficialii Cetatiii că nu mai intră în calcule băncii tehnice pentru partea secundă a campionatului. “Bernard a ajuns deja la 35 de ani şi intenţionam să acordăm şansa unui tânăr să joace în locul lui. L-am anunţat că nu mai contam pe serviciile lui în retur şi sperăm să reziliem contractul pe cale amiabilă“, a anuntat preşedintele “alb-albaştrilor”, Ciprian Anton.

Bernard este al cincilea jucător mazilit în doar două zile de la reunirea echipei, după Dumitru, Andrieş, Gonţa si Satco. Aceştia ar putea fi urmaţi de fundaşul Vasile Feraru şi căpitanul Tudor Homneac, aflaţi şi ei pe picior de plecare de pe Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tras pe linie moartă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*