Transport agabaritic profesional prin HCSpedition.ro

transport-aerian-Hcspedition

Organizarea transporturilor, indiferent de natura acestora, presupune o atenție sporită și respectarea tuturor aspectelor impuse de lege. Cu atât mai multe sunt pretențiile în cazul transporturilor agabaritice, astfel că cei interesați de astfel de servicii trebuie să se asigure că aleg înțelept firma.

Mereu în temă legat de orice schimbare vizavi de domeniul transporturilor, cu o echipă bine instruită și experimentată și o flotă auto pusă la punct Heavy Cargo Spedition iese în întâmpinarea celor care doresc să beneficieze de siguranță și eficiență în efectuarea oricărui tip de transport.

La ora actuală există un interes tot mai mare pentru transportul agabaritic, cel ce vizează mărfuri speciale, de dimensiuni, forme și o greutate peste cea standard. Cei dispuși să realizeze investiții în această direcție, respectiv să transporte în țară sau la nivel internațional marfă cu caracter special au nevoie de garanția că procesul va fi îndeplinit cu succes și fără a suferi niciun fel de avarieri.

Întrucât există numeroase restricții privind circulația pe drumuri diverse, precum și reguli pe care autovehiculele trebuie să le respecte pe traseu, soluția optimă constă într-o astfel de colaborare.

Ce recomandă HCSpedition.ro?

Orice transport, fie în regim normal, fie agabaritic, presupune o responsabilitate uriașă. Numai când se desfășoară după un plan bine stabilit rezultatele vor fi întocmai cu așteptările. Heavy Cargo Spedition se recomandă prin expertiză, prin numeroșii clienți mulțumiți pe care îi are până în prezent, precum și prin faptul că tratează totul cu seriozitate și promptitudine. Echipa este conștientă de cât de important este ca marfa, indiferent de tipul său, să fie livrată în termen. Astfel, serviciile pe care le pune la dispoziție vizează transportul pe cale maritimă, rutieră și aeriană.

Când vine vorba despre transport agabaritic, cu atât mai multe sunt documentele ce trebuie obținute pentru a-l putea realiza propriu zis. Spre exemplu, anumite porțiuni permit trecerea unor autovehicule care au anumite mase. Orice depășește valorile impuse prezintă interdicție. Pentru acestea există acte normative ce dispun de anexe cu specificații precise. În legătură cu acestea sunt în temă și se pot informa cu ușurință specialiștii HCSpedition.ro, încă un aspect ce îi recomandă pentru o colaborare.

Se impune eliberarea unei autorizații speciale, cunoscută ca AST și este eliberată de administratorul de drum. Numai după ce a fost obținută aceasta se poate pune în aplicare planul de transport, iar echipa menționată deține experiență în acest sens. După caz, se vor stabili anumite condiții între părți -administratorul și ministrul transportului și infrastructurii.

Din ce motiv este obligatorie obținerea unui astfel de document? Când o încărcătură agabaritică nu se poate diviza, va implica din starrt condiții de transport speciale, deci documentul va fi necesar. Aceasta va fi obținut și când se depăsesc limitele de dimensiuni și masă admise, dar și când acestea sunt pe axe pe despre cele admise. Este vorba astfel despre transporturile simple pana in 3.5 tone, duble – 6 tone și triple – 7 tone.

La ce se referă proiectul de transport?

Este necesar a avea în bază un proiect de transport inteligent gândit. Prin acesta poate fi eliberat AST-ul pentru transporturile cu mase agabaritice. Doar cei autorizați care se pliază pe condițiile ce se impun vizavi de această categorie pot întocmi un astfel de proiect. Administratorul de drum este așadar cel care realizează solicitarea pentru a putea desfășura proiectul. El este în fapt ce care impune limitele maxime admise privind dimensiunile și celelalte caracteristici. Va ține cont totodată și de restricțiile de circulație, precum şi de elemente geometrice specifice drumului în cauză.

Transportul agabaritic prin HCSpedition.ro

Dat fiind că există alte măsuri ale mărfurilor și proprietăți, specialiștii HCSpedition.ro vin cu soluții adaptate fiecărei situații, raportându-se la lege.

Echipa dispune de o rețea extinsă de colaboratori, astfel că oferă soluții de transport: pentru utilajele agricole, industriale, pentru transformatoare și rezervoare, ambarcațiuni diverse, structuri metalice, turbine eoliene.

Acolo unde este cazul, specialiștii asigură și escorta poliției și civilă. Siguranța și încrederea este întărită prin faptul că fiecare transport beneficiază de monitorizare GPS, astfel că se poate urmări în timp real locația acestuia.

Cei interesați pot face o solicitare în acest sens pe site-ul hcspedition.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Transport agabaritic profesional prin HCSpedition.ro"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*