Transilvania, campioană între bănci

Banca Transilvania a castigat pentru a doua oara Cupa Bancilor la minifotbal, dupa ce s-a impus sambata, pe terenul Ramiro, la loviturile de departajare, cu scorul de 6-5, in fata celor de la Alpha Bank, in finala celei de-a sasea editii a competitiei.

Podiumul intrecerii din acest an a fost completat de echipa celor de la Raiffeisen Bank, care a castigat finala mica, cu scorul de 3-1, in fata formatiei de la BCR.

La festivitatea de premiere de la final, desfasurata intre doua rafele de ploaie, organizatorii au tinut sa acorde si cateva premii speciale. Ovidiu Jitari (Alpha Bank) a fost desemnat cel mai bun portar, Ovidiu Macsinese (Banca Transilvania) a primit premiul de cel mai bun jucator, in vreme ce Lucian Pohoata (Raiffensen Bank) a castigat titlul de golgheter, cu 5 goluri marcate pe parcursul turneului.

Rezultatele complete:

Grupa A:
BCR – Unicredit 0-0
Alpha – Cec Bank 3-1
Unicredit – Alpha 0-3
BCR – Cec Bank 2-0
Alpha – BCR 0-0
Unicredit – Cec Bank 1-0

Grupa B:
OTP – Garanti 1-2
Banca Transilvania – Raiffeisen 3-1
Garanti – Banca Transilvania 0-1
OTP – Raiffeisen 1-4
Banca Transilvania – OTP 0-2
Garanti – Raiffeisen 1-6

Semifinale:
Alpha – Raiffeisen 3-1
Banca Transilvania – BCR 1-1 (4-2, d.p.)

Finala mica:
BCR – Raifeissen 1-3

Finala mare:
Transilvania – Alpha 0-0 (6-5, d.p.)

Transilvania a mizat pe urmatorii jucatori: Sorin Ciobanu, Iulian Latis, Bogdan Nasaudean, Gabriel Oanea, Marian Girigan, Nelu Giza, Mugur Onesim, Ciprian Jacota, Bogdan Morari, Ovidiu Macsinese, Petrica Ciobanu si Sabina Caldarus.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Transilvania, campioană între bănci"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*