Transilvania Braşov – Armonia Fălticeni: 1-10

Fetele de la Armonia Falticeni pot sa puna clasamentul in rama dupa prima etapa din noul sezon al Ligii I la fotbal feminin. Jucatoarele antrenate de Marcel Irimie si Dumitru Hreamata au devenit primul lider al clasamentului in seria de est, dupa ce s-au impus duminica, cu scorul de 10-1, pe terenul celor de la Transilvania Brasov. Sucevencele au pus mana pe cele trei puncte prin golurile lui Vieru (2), Tatar (2), Tibichi (2), Rosu (2), Onofrei si Mitrut.

Nu ne asteptam nici noi la un asemenea scor, mai ales ca am evoluat pe un teren desfundat la Brasov, iar adversarul era unul destul de matur, in comparatie cu echipa noastra, a carei medie de varsta este de 16 ani. E o victorie pe care vrem sa i-o dedicam profesorului Pavel Craciun. Se implineste un an de cand a plecat dintre noi”, a declarat Marcel Irimie. Tehnicianul a vorbit si despre planurile de viitor si a tinut sa multumeasca municipalitatii din Falticeni pentru sprijinul oferit fetelor de la Armonia. “In aceasta editie de campionat nu ne mai putem propune calificarea in play-off, pentru se va juca doar un sezon regulat. Vrem insa ca strangem cat mai multe victorii si, daca se poate, sa atragem sponsori langa echipa. Tin sa multumesc pe aceasta cale Primariei si Consiliului Local Falticeni, in special primarului Catalin Coman, pentru sprijinul oferit echipei Armonia, dar si tuturor acelora care mai sunt pe langa noi si ne mai ajuta direct sau ne imprumuta cu bani”, a precizat Marcel Irimie.

Armonia Falticeni a inceput in formula: Balaneasa – Holtzhauser, Tibichi, Axinte, Loghin, Mitrut, Dumitru, Vieru, Rosu, Tatar, Onofrei. Antrenori: Marcel Irimie si Dumitru Hreamata. Au mai intrat: Scheul si Cova.

Rezultatele primei etape:
Magura Bacau – CSM Pascani 5-0
Universitatea Galati – Viitorul Reghin 2-9
Transilvania Brasov – Armonia Falticeni 1-10
CSS Târgoviste – Selena Constanta 3-1
Viitorul Buzau – Universitatea Alexandria 0-4

In runda viitoare, Armonia Falticeni va infrunta vineri, de la ora 13.00, pe stadionul Tineretului, principala favorita la promovare, echipa din Targoviste.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *