Transferuri, din 28 ianuarie

Comitetul Executiv al FRF a stabilit perioada exacta din aceasta iarna în care cluburile din Romania vor putea efectua transferuri. Echipele din fotbalul judetean vor putea opera tranzactii de jucatori începând cu data 28 ianuarie pâna cel târziu cu 48 de ore înaintea datei în care se disputa prima etapa din 2012.

Ajf Suceava a stabilit urmatorul calendar de primavara pentru campionatele judetene. Campionatul Ligii a 4-a, se va relua pe 11 martie. O saptamana mai tarziu, vor începe partea a doua a sezonului si formatiile care activeaza în primele doua serii ale Ligii a 5-a, urmând ca echipele din seria montana sa inceapa returul pe 25 martie. O zi mai devreme va fi reluata si întrecerea judeteana destinata echipelor de juniori C.

De asemenea, au fost stabilite si datele de desfasurare ale unor meciuri amanate de anul trecut. Astfel, Raraul Câmpulung Moldovenesc – Minerul Iacobeni, meci restant din etapa a 17-a a Ligii a 4-a, se va juca pe data de 4 martie; Progresul Salcea – Steaua Dumbraveni, meci restant din runda a 14-a a Ligii a 5-a, se va disputa pe 11 martie; Lps Suceava – Locomotiva Dornesti si Cn “Nicu Gane” II Falticeni – Viitorul Arbore, meciuri restante din etapa a 11-a a campionatului judetean de juniori C, vor avea loc pe data de 17 martie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Transferuri, din 28 ianuarie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*