Tragedie în familia antrenorului Petre Grigoraș

Antrenorul Forestei, Petre Grigoras, trece prin momente grele din cauza pandemiei de coronavirus. Unul dintre fratii tehnicianului in varsta de 55 de ani a murit dupa ce a fost infectat cu COVID-19.

Seful bancii tehnice de pe Areni a vorbit despre tragedie si despre problemele avute de fratele sau. „Luni mi-a murit un frate de coronavirus si am si alte probleme. El era în comuna Zemes, în zona Bacaului. A fost rapus de aceasta boala la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Azi (n.r. marti), în cinci minute l-au bagat în mormânt, fara slujba. Familia este în carantina. Este îngrozitor, dar asta-i viata”, a declarat Petre Grigoras potrivit site-ului doarromania.ro.

Grigoras s-a autoizolat la Constanta. “Deocamdata nu este nimeni infestat de la Foresta”

Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Discut în fiecare zi cu conducatorii clubului. De la echipa, deocamdata, nu este nimeni infectat. Nici jucatori, nici angajati. Dar sigur ca exista o stare de teama. Mie n-o sa-mi fie frica sta revin pentru ca sunt convins ca atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranta”, a adaugat Petre Grigoras.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *