Daicu, presat de cluburi

Ciprian Anton câștigă tot mai mult teren în bătălia electorală cu Aurel Daicu. Înscris oficial în cursa pentru ocuparea funcției de președinte al Asociației Județene de Fotbal Suceava la începutul acestei luni, Ciprian Anton a depus, la sediul AJF, un tabel cu semnături prin care nu mai puțin de 38 de cluburi sau asociații sportive din județ solicită Comitetului Executiv convocarea unei Adunării Generale Extraordinare în care să se stabilească de comun acord cu delegații echipelor o dată exactă la care să aibă loc viitoarele alegeri de la AJF.

“Sunt 38 de asociații sportive afiliate la AJF Suceava care vor să fie convocată Adunarea Generală Extraordinară, adunare în care să stabilim data exactă a alegerilor pentru funcție de președinte. Atât și nimic mai mult. Nu facem asta pentru a schimba sau pentru a trage pe cineva la răspundere. Pur și simplu, aceste 38 de cluburi, din toate zonele județului, vor să știe care este data exactă a viitoarelor alegeri. Dacă actuala conducere a AJF nu are nimic de ascuns, nu văd de ce nu s-ar face această adunare cât mai repede”, a spus Ciprian Anton.

Conform statutului original al AJF Suceava, cel existent la Judecătoria Suceava, Comitetul Executiv este obligat să dea curs solicitării celor 38 de cluburi și să convoace Adunarea Generală Extraordinară în maximum 15 zile, adică până pe data de 20 decembrie, în caz contrar Adunarea urmând să fie convocată din oficiu, fără acceptul membrilor Comitetului Executiv în maximum 45 de zile.

În acest moment, Comitetul Executiv al AJF Suceava este compus din șase membri, este vorba de Aurel Daicu (președinte AJF), Vasile Bejenaru (vicepreședinte AJF), Mihăiță Szekely (vicepreședinte AJF), Dumitru Antoniu (președinte CJA), Manuel Costache (reprezentatul cluburilor din Liga a IV-a) și Radu Cașuba (reprezentantul cluburilor de copii și juniori). “Statutul prevede să fie 7 membri, dar sunt doar 6. Ar fi trebuit să aibă și echipele de Liga a V-a un membru în Comitetul Executiv, dar nu există unul și nu este normal. Oricum nu este nevoie de toți 7 membri. Adunarea Generală Extraordinară poate fi convocată prin votul majorității simple”, a explicat Ciprian Anton.

În timp ce majoritatea cluburilor solicită convocarea Adunării Generale Extraordinare, forul prezidat de Aurel Daicu e prins cu alte treburi. Astfel, actuala conducere a anunțat, prin intermediul unui comunicat postat pe siteul AJF, că va trage obloanele peste sediul asociației din incinta stadionului Areni până la finalul lunii februarie 2014. Motivul? În plină iarnă, între două coduri roșii de ninsoare, toți membrii Comitetului Executiv, împreună cu tot personalul AJF, se vor afla în treabă. Se vor deplasa în teritoriu pentru a verifica starea bazelor sportive din județ, adică vor inspecta dacă curge apă caldă la vestiarele stadionului din Neagra Șarului în plin ger al Bobotezei, vor studia țurțurii de gheață formați pe transversalele porților pe stadionul din Vatra Dornei și vor rămâne consternați de faptul că pe stadionul din comuna Ciprian Porumbescu nu se aud acorduri din “Crai Nou”.

“Nu este în regulă ca sediul AJF să fie închis de pe data de 3 decembrie pana 28 februarie 2014 pentru că întreg personalul angajat la AJF merge să viziteze bazele sportive”, a comentat Anton.

Ciprian Anton și-a depus oficial condidatura pentru funcție de președinte al AJF Suceava în prima zi a lunii decembrie. Din echipa actualului manager de la Sporting mai fac parte lectorul universitar Bogdan Grosu, arbitrul internațional Sebastian Gheorghe și antrenorul echipei de fotbal feminin Armonia Fălticeni, Marcel Irimie. Mandatul actualului președinte al AJF Suceava, Aurel Daicu, expiră pe data de 6 martie 2014. Așa ar fi statutar.

COMENTARII:

11 Comentarii la "Daicu, presat de cluburi"

 1. Asta e un articol publicitar?

 2. Mai mult decat publicitar… oricum si-o va lua antonel original!

 3. Daicu mai este susținut doar de comuniști ca el.

 4. Voi astia de la gazetasv faceti mai multa campanie lui anton decat fac ei…nu?Sunteti siguri ca Sebastian Gheorghe este de partea lui Anton???

 5. Bai >steker> ti-ai vazut-o azi ? date-n fasole cu intrebarile tale de doi lei !

 6. cred ca in locul lui marcel irimie,ar trebui cooptat claudiu sevaciuc.sa nu uitam ce rezultate bune a avut la sporting

 7. mari rezultate a mai avut si asta

 8. Da Chiar asa FOARTE MARI!!!

 9. Vad ca fostele glorii nu-l mai sustin pe nea.comunistu aurica.După ce iniţial şi-au manifestat susţinerea pentru Aurel Daicu în disputa cu Ciprian Anton, duel care se prefigurează la viitoarele alegeri pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal, între timp, fostele mari glorii ale fotbalului sucevean, Victor Găluşcă şi Radu Caşuba şi-au mai nuanţat poziţia.

  „Am stat şi ne-am gândit mai bine şi am ajuns la concluzia că nu este normal să fim prezentaţi ca sperietori într-un război care nu este al nostru. Noi am fost tot timpul nişte oameni cu bun simţ, care am preferat să stăm în banca noastră, încercând să ne ţinem departe de asemenea dispute. De altfel, cum toată suflarea fotbalistică suceveană ştie, noi suntem mai obişnuiţi cu luptele de pe gazon. În concluzie, nu putem decât să le urăm baftă celor doi. Sperăm însă din toată inima ca cel care va fi să câştige, să facă într-adevăr ceva concret, care să se simtă şi în ultimul cotlon din teritoriu”, a declarat fostul fundaş central din perioadă de glorie a fotbalului sucevean, Victor Găluşcă.

 10. pt sucevean
  aici totul e politic

 11. In societatea si in viața românească Totul e politic.trebuie sa stii si cand sa te dai un pas înapoi.nu?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*