Tombolă pentru suporterii Forestei

Directorul sportiv al Forestei, Danut Perja, a anuntat ca, incepand cu meciul de sambata, cu Politehnica Timisoara, vor trebui sa isi cumpere bilete si spectatorii care vor intra pe stadion la pauza. Pe de alta parte, la fiecare joc de pe „Areni”, conducerea clubului va organiza tombole cu premii pentru spectatori.

„De acum, cine va veni la pauza meciului nu va putea intra pe stadion fara bilet. Am observat ca foarte multa lume apare la meci in repriza a doua si nu mi se pare normal. Sunt sigur ca multi vor fi suparati dupa aceasta veste, dar mi se pare normal ca daca tot vrei sa vezi meciul sa vii de la inceput. Daca vii la pauza, atunci platesti biletul”, a anuntat Danut Perja.

Pe de alta parte, conducerea clubului sucevean a anuntat ca va organiza la fiecare meci de acasa cate o tombola pentru spectatori. Astfel, la pauza jocului cu Timisoara trei dintre spectatori vor castiga cate un tricou original al Forestei.

„Dorim sa facem o tombola, extragerea urmand sa se faca la pauza, pe baza seriilor de pe bilete. Pentru acest prim meci din acest an, cu Timisoara, ca premii vor fi trei tricouri originale de joc ale Forestei inscriptionate cu sigla si sponsorii, urmand ca norocosii castigatori sa isi inscriptioneze ce numar doresc. Noi vom afisa regulamentul atat pe pagina oficiala de Facebook, cat si la casa de bilete, astfel incat toata lumea sa fie informata. Cel mai important este ca spectatorii sa pastreze biletele cel putin pana la pauza, pentru ca altfel nu vor sti daca au avut bilet castigator”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Forestei, Andrei Ciutac. Acesta nu a renuntat la ideea infiintarii unui fan-shop: “S-a discutat mult in aceasta perioada despre un magazin in care suporterii Forestei sa-si poata achizitiona obiecte promotionale. Facem pasii legali si, sper eu, ca daca nu pana la sfarsitul acestei saptamani, cel tarziu saptamana viitoare sa putem anunta locatia unde va fi deschis acest fan-shop.”

Potrivit conducerii din Areni, sunt sanse mari ca la partida cu Timisoara sa fie inaugurata si noua tabela electronica.

„Din ce am discutat cu cei de la firma care asigura montajul, ei au spus ca in proportie de 100% tabela va fi functionala la meciul de sambata. De altfel, saptamana trecuta s-a montat scheletul pe care va fi pusa tabela si asteptam ca in aceste zile sa fie adus ecranul led. Se va instala softul, se va face instructajul si cred ca sambata va fi functionala”, a precizat Andrei Ciutac.

Meciul dintre Foresta Suceava si Politehnica Timisoara va avea loc sambata, de la ora 11:00, pe stadionul Areni, in cadrul etapei a 22-a din esalonul secund.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. FOARTE BUNA IDEEA CU AFISELE. SA SE PUNA SI IN CELELALTE ORASE POATE VOR VENI MAI MULTI SPECTATORI LA MECIURI.PANA LA URMA ECHIPA ESTE A INTREGULUI JUDET.HAI FORESTA!!! SI SUCCES SAMBATA CU TIMISOARA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *