Tincu, în negocieri cu Rapid

Rapid Suceava ramane activa pe piata de transferuri. Conducerea “ceferistilor” negociaza in aceste zile cu trei jucatori in perspectiva intaririi lotului pentru returul Ligii a 3-a, un portar si doi mijlocasi centrali.

In fruntea listei se afla Paul Tincu, un mijlocas de 26 de ani care si-a reziliat in aceasta iarna contractul cu Politehnica Iasi. Fost component al echipei nationale de tineret in mandatul lui Victor Piturca, fotbalistul iesean este asteptat sa se alature lotului rapidist la amicalul cu Csm Pascani. De-a lungul carierei, Tincu (foto) a mai evoluat la formatia Petrolul Ploiesti, iar in ultimele zile a sustinut probe la Fcm Targu Mures.

A doua tinta a conducerii de pe Areni este Manuel Beleiu, un portar de gabarit in varsta de 21 de ani, care a fost legitimat ultima oara la divizionara a treia Fc Seso Campia Turzii. Goalkeeperul a ajuns inca de aseara in cantonamentul echipei de la Casa Jenica, iar astazi va fi testat in amicalul de la Pascani.

In vederile “ceferistilor” se mai afla si suceveanul Augustin Ivasca, un mijlocas de 31 de ani care in turul campionatului a imbracat tricoul divizionarei a treia Unirea Slobozia. De-a lungul carierei, Ivasca a mai evoluat pentru Fc Botosani, Ceahlaul Piatra Neamt, Cetatea Suceava, Stiinta Bacau si Callatis Mangalia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tincu, în negocieri cu Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*