Time Burevestnik – CSU Suceava

60 de minute. Atât îi mai desparte pe handbaliştii suceveni de o nouă calificare în sferturile Cupei Challenge. Universitatea dispută sâmbătă manşa retur în compania ucrainienilor de la Time Burevestnik.

Pentru meciul din Ucraina, Leonard Bibirig a deplasat aceiaşi jucători pe care s-a bazat şi în manşa tur. Delegaţia Universităţii Suceava a petrecut toată ziua de joi pe drumul spre Luhansk. Sucevenii au mers aproape 400 km cu autocarul pâna la Liov, de unde au luat avionul pe ruta Liov-Kiev, iar din capitala Ucrainei s-au îmbarcat într-o altă aeronavă, spre Luhansk. Vineri a fost o zi de reacomodare şi antrenament, iar sâmbătă de la ora 14:00 este programat meciul. O partida pe care antrenorul Leonard Bibirig o consideră mult mai dificilă decât cea de la Suceava.

“După părerea mea va fi un meci mult mai greu decât cel pe care l-am jucat acasă. Sperăm să ne facem jocul nostru obişnuit şi să ne întoarcem din Ucraina calificaţi”, a declarat antrenorul Universităţii.

În meciul tur sucevenii s-au impus pe teren propriu la o diferenţa de 11 goluri, scor 31-20. Manşa secundă dintre Time Burevestnik şi Universitatea Suceava va fi condusă o brigadă de arbitri din Belarus.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Time Burevestnik – CSU Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*