Ştiinţa – CSU Suceava: 32-27

Universitatea Suceava a pierdut pentru a doua oară în această iarnă în faţa formaţiei Ştiinţa Bacău. Echipa pregătită de Leonard Bibirig a cedat cu scorul de 32-27(18-16) partida amicală susţinută astăzi în fieful băcăuanilor.

Sucevenii au dominat începutul de meci, conducând în trei rânduri la o diferenţa de două goluri. Din minutul 12, când scorul era 6-8, Ştiinţa a marcat cinci goluri consecutive, trecând astfel în avantaj. Universitatea a restabilit egalitatea în minutul 23, scor 12-12, însa finalul primei reprize le-a aparţinut gazdelor, care au condus la pauză cu scorul de 18-16. Jocul a continuat într-o manieră oscilantă, ambele echipe îmbinând perioadele bune, cu momente mai slabe. În cele din urmă, Ştiinţa s-a impus cu scorul de 32-27, bifând astfel a doua victorie în cele trei amicale susţinute contra Universităţii.

După meci, delegaţia suceveană a plecat spre Odorheiu Secuiesc, unde va participa la “Cupa Harghitei”. În primul meci al acestui turneu, “studenţii” vor întâlni vineri, de la ora 10:00, formaţia Pandurii Tg. Jiu.

foto: www.BacaulSportiv.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ştiinţa – CSU Suceava: 32-27"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*