Test pentru boxerii suceveni

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Iasi un ultim test pugilistic inaintea ultimelor doua intreceri nationale din acest an, Campionatul National de Cadeti si Campionatul National Universitar. Alaturi de SCM Bacau si cluburile iesene CFR, Unirea, CSM, Vointa si Nicolina, CSM Florconstruct Suceava a aruncat in lupta sase sportivi: Vasile Paramon, Catalin Merches, Daniel Gogan, Horodniciuc Marian, Ionut Gafencu si Andrei Bejinariu (foto).

Antrenorului Doru Iftime ne-a declarat: “Competitia si-a atins scopul si anume testarea sportivilor inaintea intrecerilor care vor mai avea loc in acest an. Ma bucur ca elevii mei au tratat cu seriozitate aceste meciuri si am incredere in ei ca se vor pregati temeinic in continuare pentru campionatele care urmeaza“.
Intrecerea de la Iasi a reprezentat totodata si revenirea in ring a unuia dintre cei mai promitatori boxeri suceveni, Andrei Bejinariu. Fostul vicecampion national la Tineret s-a operat la umarul drept in luna aprilie a acestui an, perioada dupa care a urmat un intens program de refacere.

Ma bucur ca Andrei Bejinariu s-a refacut atat de repede, asta si gratie seriozitatii cu care trateaza acest sport. Sper ca de acum inainte sa nu mai aiba probleme de sanatate si sa continue pe panta ascendenta pe care s-a aflat pana la operatia din primavara. Le multumesc domnului primar Ion Lungu si domnului director Vasile Andronache de la SC Drumuri si Poduri SA pentru sprijinul pe care ni l-au acordat si speram sa ne fie alaturi si in continuare” a mai declarat Iftime.

Pugilistii suceveni vor participa in prima saptamana a lunii noiembrie la Campionatul National de Cadeti de la Ploiesti, iar in perioada 23-29 noiembrie se vor afla la Targu Mures, pentru Campionatul National Universitar.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Test pentru boxerii suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*