Termină sezonul pe Areni

Rapid Suceava pune punct unuia dintre cele mai controversate sezoane din istoria Ligii a II-a, un sezon dominat de scandaluri, acuzatii de blat si aranjamente la pariuri. Scapata in Comitetul Executiv de orice grija in privinta retrogradarii, gruparea “ceferista” primeste maine, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita formatiei Unirea Tarlungeni, in ultima etapa din asa-zisul “play-out”.

Desi nu pot conta pe trei jucatori, rapidistii si-au propus sa incheie campionatul cu o victorie si asta pentru ca, in opinia antrenorului Bogdan Tudoreanu, ultima impresie conteaza. “Este ultimul meci acasa, in fata propriilor suporteri, si vrem sa castigam pentru ca ultima impresia conteaza. Vrem ca lumea sa plece multumita de la stadion la finalul sezonului. Nu am reusit sa-i batem pana acum pe cei de la Tarlungeni. Avem doua egaluri si o infrangere contra lor. Sper ca sambata sa vina prima victorie”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice de pe Areni nu va putea miza contra Unirii pe serviciile lui Sumanariu, Velescu si Ionesi, toti trei fiind suspendati dupa cartonasele rosii incasate in runda precedenta la Braila.

Rapid Suceava (echipa probabila): Hantascu – Balan, Sava, Ferariu, Semeghin – Cerlinca, Stanescu, I. Plamada, Golofca – Gafita, Negru.

Rapid Suceava este favorita certa la casele de pariuri, gazdele avand o cota de 1.40 pentru o victorie in meciul de maine. De partea cealalta, un succes al ardelenilor pe Areni este cotat cu 5.70, in vreme ce rezultatul de egalitate are o cota de 4.50, bookmakerii anticipand totodata ca se vor marca cel putin 3 goluri in acest meci. Jocul de maine dintre Rapid Suceava si Unirea Tarlungeni va fi condus de o brigada de arbitri alcatuita din centralul Florin Mazilu din Satu Mare, asistat de constanteanul Paul Dimancea si bacauanul George Fridl.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. parca,din textele ziaristilor,luasera rosu sumanariu,stanescu si sava.acum apar altii.cum s-a intamplat?ionesi ce a facut?a batut arbitrul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *