Terenul de sport al Școlii „Jean Bart” Burdujeni, deschis doar în timpul săptămânii

Terenul de sport al Școlii Gimnaziale nr. 5 „Jean Bart” din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava este deschis publicului de luni până vineri între orele 8.00-16.00, iar în weekend terenul este închis. Programul a fost stabilit printr-o hotărâre a Consiliului de Administrație al unității de învățământ.

program-acces-teren-sport-scoala-gimnaziala-nr5-jean-bart-burdjeni

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Terenul de sport al Școlii „Jean Bart” Burdujeni, deschis doar în timpul săptămânii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*