Teren de sport fără porți de fotbal sau panouri de baschet, deschis publicului la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava

Dacă anul trecut au ținut ambele terenuri de sport închise, membrii Consiliului de Administrație de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava au decis zilele trecute să permită accesul sucevenilor pe unul dintre terenuri. Este vorba de terenul de sport situat lângă școala de aplicație, cu intrare din strada Grigore Ureche, pe o poartă situată între chioșcul Mopan și noul loc de joacă. Programul de acces a fost stabilit de luni până vineri între orele 10.00 – 19.00, iar sâmbăta și duminica între orele 10.00 – 18.00.

Liceul Pedagogic este una dintre primele unități de învățământ din Suceava care s-au conformat solicitării GazetaSV.ro de a afișa programul de acces pe poarta terenului de sport. Din păcate, terenul respectiv nu are porți de fotbal sau panouri de baschet.

Teren fără porți de fotbal sau panouri de baschet, deschis publicului la Colegiul Național Mihai Eminescu Suceava

Prin hotărârea Consiliului de Administrație din data de 14 iulie 2016 se mai stabilește că terenul mare de sport, cel încadrat de clădirea principală a liceului, va fi pus la dispoziție numai pentru organizarea unor competiții.

Teren fără porți de fotbal sau panouri de baschet, deschis publicului la Colegiul Național Mihai Eminescu Suceava

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Teren de sport fără porți de fotbal sau panouri de baschet, deschis publicului la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*