Teodor Chira și-a apărat titlul național la juniori

Luptatorii de la CSM Suceava s-au intors cu trei medalii de la Campionatele Nationale pentru juniori, prima competitie oficiala organizata pe saltea in plina pandemie de COVID-19.

Performerul delegatiei a fost Toader Chira, sportivul antrenat de Valerica Gherasim si Daniel Ciubotaru reusind sa devina din nou campion national, de aceasta data la categoria 130 de kilograme.

Este al 12-lea titlu de campion pe care il castiga Teodor, dintre care al treilea consecutiv la juniori. Ii multumesc pentru frumosul cadou pe care mi l-a facut”, a precizat antrenorul Valerica Gherasim, cel care sambata si-a sarbatorit ziua de nastere.

Alti doi luptatori suceveni, Cosmin Mihalache si Bogdan Pop, ambii antrenati de Andrei Bolohan, au cucerit argintul si bronzul la categoriile 87, respectiv 55 de kilograme. 

Zilele viitoare, la Resita, au loc Campionatele Nationale de lupte-greco romane pentru seniori, acolo unde CSM Suceava va fi reprezentata de Adrian Agache si Teodor Chira.

In final, antrenorii Valerica Gherasim, Daniel Ciubotaru si Andrei Bolohan au tinut sa multumeasca Primariei si Consiliului Local Suceava, precum si conducerii USV si LPS Suceava pentru sprijinul acordat luptatorilor suceveni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *