Tenis de camp “Select”

Terenurile de tenis din cadrul complexului sportiv “Unirea” găzduiesc în aceste zile a treia ediţie a Cupei “Select”. Turneul face parte din circuitul “BCR Tenis Partener” şi este destinat tenismenilor cu vârste cuprinse între 10 şi 60 de ani.

Competitia a debutat joi si se bucura de prezenta a peste 90 de practicanti ai sportului alb. Concurentii au fost impartiti pe patru tablouri valorice de concurs, respectiv incepatori, jucatori de nivel mediu, avansati si profesionisti. Singura conditie impusa de organizatori a fost ca fiecare participant sa detina un card de competitii BCR.

“Turneul decurge foarte bine si ne ajuta mult si vremea. Poate cel mai important lucru il reprezinta faptul ca foarte multi copii din Suceava s-au inscris la acest turneu. Speram ca pe primele trei locuri sa se claseze sportivi din zona. Tinand cont de numarul mare de participanti, speram ca la anul sa obtinem categoria Gold. Copii se descurca mai bine decat cei mari pentru ca au o pregatire fizica foarte buna. Este un lucru inedit si pentru ei sa joace contra unor sportivi cu varsta mai mare”, a precizat vicepresedintele CS Select, Mihai Pop.

Festivitatea de premiere va avea loc duminica dupa-amiaza, organizatorii anuntand ca vor fi recompensati primii patru clasati la fiecare categorie de concurs.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tenis de camp “Select”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*