Secretele succesului

Rapid Suceava a incheiat prima parte a campionatului pe locul secund in clasamentul seriei intai a Ligii a II-a. Invitat astazi la matinalul de la televiziunea Intermedia, antrenorul Bogdan Tudoreanu a dezvaluit secretele parcursului de exceptie al “ceferistilor”.

Campania inspirata de achizitii, pregatirea fizica facuta in cantonamentul de la Poiana Negri si stabilitatea financiara au fost in opinia sefului bancii tehnice de pe Areni principalele lucruri care au condus echipa suceveana spre succes.  “Cel mai important lucru cred ca a fost campania de achizitii din vara. Am adus jucatori buni, valorosi, care au format un grup unit. Apoi, am avut o perioada foarte buna de pregatire la Poiana Negri si acest lucru s-a vazut pe parcursul campionatului. Probleme financiare nu am avut. Este adevarat ca am avut salarii mici, dar le-am primit la timp. Daca nu aveam stabilitate financiara, era greu sa avem aceste rezultate. Chiar vrem sa-i multumim domnului primar si consilierilor. Am primit toti banii in acest an si astfel am putut fi in regula cu plata salariilor”, a spus antrenorul principal al Rapidului la televiziunea Intermedia.

Tudoreanu spera ca formatia suceveana sa-si pastreze lotul intact dupa vacanta de iarna, ba chiar sa mai faca doua-trei achizitii pe posturile deficitare: “Imi doresc sa ramana toti, sa nu plece nimeni, desi avem oferte pentru doi jucatori. Vrem sa aducem doi-trei jucatori pe posturile deficitare, sa continuam cu acelasi lot. Nu vad rostul pentru care am aduce alti jucatori daca avem rezultate cu acestia”.

Tehnicianul sucevean a vorbit cu reticenta despre sansele „ceferistilor” la promovare in conditiile in care, la finalul sezonului de toamna, Rapidul are cu sapte puncte mai putin decat prima clasata, FC Voluntari. “N-am avut timp sa facem o analiza dupa ultima etapa din acest an, dar vom juca in continuare orice meci la victorie. Sapte puncte nu sunt insa putine. FC Voluntari are o situatie financiara buna si fiind aproape de Bucuresti ii este foarte usor sa gaseasca jucatori. In proportie de 70%, cred ca este promovata”, considera antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapidistii sunt in vacanta, reunirea lotului fiind programata pentru 12 ianuarie 2015.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Secretele succesului"

  1. Adevarul e ca Ted asta nu e mare antrenor dar are rezultate notabile cum nu are mai nimeni de prin judet …bravo lui….Felicitari!

  2. Ai dreptate!Feicitari TED si bafta mula in continuare!

  3. Sa vedem cat tine asa

  4. e simplu cat tine succesul lui Ted …..atat timp cat marcheaza jucatorii multe goluri ca sa castige echipa ….astfel ii creste cota si lui Ted…..e mare filosofie??????

  5. Nu I mare antrenor, da ce rezultate…..da vai de tahat.s.!

  6. Sa-i multumiti lui semeghin ! 😉

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*