Ted: „Un rezultat corect”

3-0 este un rezultat corect”, a declarat antrenorul sucevean Bogdan Tudoreanu, la finalul meciului de sambata cu FCM Dorohoi. “Ma bucur ca am inceput cu dreptul seria meciurilor de pe Areni. Cred ca am facut un joc bun, pe care l-am controlat in permanenta. Ne-am creat multe ocazii de gol, iar rezultatul final este unul corect. Trebuia sa intram concentrati in meci, baietii au inteles acest lucru si ii felicit pentru efort si pentru jocul prestat”, a spus Bogdan Tudoreanu.

Seful bancii tehnice a explicat si schimbarile facute in debutul reprizei secunde. “Pe Semeghin l-am schimbat pentru ca era pasibil de al doilea cartonas galben. Am vazut ca oaspetii incerca sa joace toate mingile in zona lui si nu am vrut sa fie al treilea meci consecutiv in care sa avem un jucator eliminat. Pe Negru l-am scos din considerente tactice. Am vrut sa aglomerez putin mijlocul terenului in repriza secunda”, a explicat Tudoreanu.

Antrenorul sucevean a remarcat jocul bun facut de tinerii Bagu si Gheorghiciuc, dar si forma excelenta aratata de Matei, care a marcat in fiecare dintre cele trei meciuri oficiale disputate de Rapid in actualul sezon. “Bagu si Gheorghiciuc si-au facut datoria, amandoi au facut un joc bun. Cu un plus poate pentru Bagu, care a avut un tonus mai bun si a dat si o pasa de gol. Ii felicit pe amandoi, sper sa o tina tot asa. Este imbucurator ca avem solutii in lot, ca avem patru jucatori buni sub 21 de ani. In privinta lui Matei, el este un varf autentic. Este ceea ce ne-a lipsit in ultimele doua sezoane de Liga a II-a. Este un jucator extraordinar si sper sa inscrie etapa de etapa”, a spus Ted.

Bogdan Tudoreanu a remarcat si numeroasele aplauze pe care jucatorii sai le-au smult publicului sucevean: “Nu am mai facut de mult un joc asa de bun si nu am mai obtinut de mult o victorie asa de categorica pe Areni. Daca vom avea rezultate, sunt singur ca lumea o sa ne aplaude. Nu cred ca a existat vreun meci in care sa jucam bine, iar suporterii sa nu ne aprecieze”.

De partea cealalta, antrenorul Vespazian Colban, a apreciat la final ca victoria sucevenilor este un meritata, precizand ca elevii sai nu au reusit sa blocheze atacantii si fundasii de banda a gazdelor. “Ma asteptam ca jocul sa decurga astfel. Rapidul sta in patru jucatori: Semeghin, Balan, Negru si, mai nou, Matei. Stiam ce ne asteapta, dar din pacate jucatorii care au avut sarcini sa-i blocheze pe cei patru nu au reusit asta. Rapidul a castigat pe merit. Noi am avut fluctuatii in joc. Fata de prima etapa, astazi (n.r. sambata) am lasat de dorit. Este greu sa faci saltul de la Liga a III-a la Liga a II-a fara sa-ti intaresti deloc lotul de jucatori”, a declarat tehnicianul formatiei FCM Dorohoi.

Vespazian Colban nu crede ca Rapidul va avea probleme in meciul de cupa cu Cetatea Targu Neamt: “Noi am jucat cu ambele echipe si cred ca Rapidul are de departe prima sansa. Nu cred ca poate Cetatea sa opuna o rezistenta prea mare. Totul va depinde de modul de abordare la meciului”.

Exit mobile version