Ted ia 25 de jucători în cantonament

Rapid Suceava trece la cea de-a doua etapa a pregatirilor de vara. „Ceferistii” se vor imbarca in autocar luni dimineata, la ora 8.30, cu destinatia Poiana Negrii, pentru un cantonament ce se va intinde pe parcursul a opt zile.

Antrenorul Bogdan Tudoreanu va miza in acest stagiu pe un lot de 25 de jucatori: Catalin Pascal, Vlad Hantescu, Toma Niga – portari, Daniel Balan, Radu Sava, Constantin Ferariu, Dorin Semeghin, Sorin Ciobanu, Catalin Tautianu, Ionut Mihai – fundasi, Alex Apostol, Marius Onciu, Ciprian Sumanariu, Adrian Vornicu, Catalin Golofca, Adrian Ghiorghiciuc, Dragos Sfrijan, Catalin Strugariu, Alex Vrabie, Lucian Jitariuc, Constantin Aeroaiei, Alex Danila – mijlocasi, Mircea Negru, Mario Enciu si Edy Sandu – atacanti.

Nerefacuti complet dupa accidentari, Claudiu Velescu si Razvan Bagu vor ramane la Suceava, unde se vor antrena separat sub comanda lui Gurita.

La revenirea din cantonament, rapidistii au perfectata cate o dubla amicala in compania colegelor de serie SC Bacau (13 si 22 august) si Bucovina Pojorata (15 si 19 august), viitorul sezon al Ligii a II-a urmand sa inceapa pe 29 august.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

 1. Cu noua echipa a lui Ted sa speram ca rămânem în liga 2.a??
  Am fost la ultimul meci și pot sa zic ca Suceava în prezent nu ar face fata nici în liga 3.a cu echipa ăsta. Ce atacanți a adus Ted mă ? Debea se mișcau în teren … Strugariu mijlocaș dreapta? ??? L.au dat afară de la Bacău ca era prea bun sau de ce?? Practic Suceava a adus jucători liberi de contract (niște ciuboțelele sa spun pe romana) ca sa poată începe campionatul. Ce vrea sa facă Ted cu ciuboțelele astea în fata echipelor din actualul sezon ? ( rapid bucurești, otelu Galați, ceahlăul piatra neamț,etc ).O sa.mi dați dreptate după câteva etape . Bafta Ted ???

 2. Pentru fan nr 1 ,nu ted aduce jucatori la echipa,el propune si selecteaza.Ok dar cum au dat 5 goluri?Adversari ce dormeau ?Asteapta si vom vede si an tur trecut toti speciaisti comentau,mai taci ca bine faci .

 3. Tu ai văzut ce specimene erau la știință miroslava? ?? Și apropo, ai văzut ce gol și.a lăut Suceava ? Goluri de alea numai portarii din liga 4 își iau. O sa fie vai de ei în campionat. Speram sa nu se retragă pana la sfârșitul campionatului. ??

 4. Pana nu se implica un om de afaceri puternic (doi) si sa ajungem sa avem o stabilitate financiara, nu vom reusi. Primaria nu are bani niciodata, nu sunt bani de jucatori, nu sunt planuri pentru un proiect puternic la Suceava, desi tinere talente avem cu nemiluita.. Vrem numai treaba ieftina cu personal mediocru.
  Adu frate pe „Magiun”, pune-i in mana tineri pe care sa ii slefuiasca calumea si in doi-trei ani vei putea vedea niste rezultate. Asa, ne taram pe coate, nici la deal, nici la vale, ajungem sa tragem (precum bistrita pe vremuri) in tur de campionat si in retur vindem (pentru supravietuire) meciurile si uite asa.. tribunele sunt goale, lumea este scarbita sa vina la stadion sa il vada pe marele TED cum blatuieste si echipa cum se zbate in mocirla!!!!

  Repet! „MAGIUN” + tineri + buget decent = stabilitate, omogenitate si performanta, In timp.

  BUCOVINA E DOAR UNA !!!!!!!!!!!!! (nu batjocoriti numele: nu e cfr, nu e rapid, nu e stiaua, nu e altceva decat: BUCOVINA SUCEAVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *