Tcaciuc va juca în Spania

Ioan Tcaciuc va juca începând din această toamnă în Liga a II-a din Spania. Deşi a fost ofertat insistent de CSM Oradea, fostul pivot al Universităţii a semnat un contract pe 10 luni cu Pinta Torrelavega, o formaţie din nordul Peninsulei Iberice.

Ioan Tcaciuc şi-a îndeplinit în cele din urmă visul de a juca în afara ţării. După o serie de negocieri purtate cu Universitatea Suceava şi CSM Oradea, pivotul în vârstă de 26 de ani a plecat săptămâna trecută în Spania pentru a susţine probe de joc la divizionara secundă Pinta Torrelavega. Un meci amical şi două şedinţe de pregătire au fost suficiente pentru ca suceveanul să îi convingă pe spanioli.

“Cei de la Oradea s-au comportat foarte frumos cu mine, aş fi fost de acord să rămân în ţară, însă aşa a fost să fie. Nivelul Ligii a II-a din Spania este destul de ridicat, sper să mă acomodez repede, chiar dacă ştiu ca nu va fi uşor”, a declarat Ioan Tcaciuc.

Fostul pivot al Universitatii nu şi-a uitat colegii alături de care a jucat în ultimii 5 ani: “Le urez mult succes şi le ţin pumnii. În plus, vreau să îi transmit “Casă de piatra” lui Sergiu Zvanciuc”.

Noua echipă a lui Ioan Tcaciuc a promovat în urmă cu doi ani în Liga a II-a, iar obiectivul pentru noul sezon, care va începe pe 18 septembrie, este clasarea între primele 8 echipe. Torrelavega este o localitate din nordul Spaniei, aflată la circa 25 de kilometri de Santander.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tcaciuc va juca în Spania"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*