Tcaciuc si Gavriloaia sunt incerti

Nu doar resitenii se confrunta cu probleme de efectiv inaintea meciului de sambata. Antrenorul Universitatii, Leonard Bibirig a marturisit ca nu stie daca va putea conta pe serviciile lui Tcaciuc si Gavriloaia.

Sucevenii au mari probleme pe postul de pivot inaintea jocului din ultima etapa a turului. Dupa Marius Ignat, Ioan Tcaciuc acuza probleme si este incert pentru meciul cu UCM Resita.

“Prezenta in teren a jucatorilor Ioan Tcaciuc si Razvan Gavriloaia sta sub semnul intrebarii. Tcaciuc are niste probleme in zona muschilor inghinali, iar Gavriloaia a suferit o entorsa la glezna dreapta in timpul unui antrenament din aceasta saptamana”, a anuntat Leonard Bibirig.

Tehnicianul sucevean nu crede nici in zvonurile venite dinspre Resita, conform carora Paraianu si Rohozneanu sunt inapti pentru meciul de la Suceava: “La valoarea lotului resitean nu vad sa fie o problema ca nu joaca X sau Y. Cred ca singura incertitudine care planeaza asupra lor este Paraianu. Din cate stim, Rohozneanu va juca 100%. Nu stiu daca este o tactica. Din ce am vazut la meciul lor cu Clujul, Paraianu s-a accidentat intr-adevar in prima repriza si nu a mai jucat”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tcaciuc si Gavriloaia sunt incerti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*