Tcaciuc : „Nu joaca numele”

Dupa ce in urma cu o saptamana au terminat pe primul loc Memorialul “Mihai Mironiuc”, handbalistii suceveni spera sa termine cu brio si turneul de la Brasov.

“Sper sa nu facem doar act de prezenta. Eu zic ca asa cum am castigat turneul de la Suceava, putem face o figura frumoasa si la Brasov. Daca vom castiga si acest turneu, cu atat mai bine”, a declarat pivotul Universitatii, Ioan Tcaciuc.

Daca nou-promovata in primul esalon,Rom Cri Brasov, pare un adversar accesibil, “studentii” privesc cu maxima seriozitate intalnirile cu Stiinta Bacau si Dinamo Bucuresti.

“Intalnim din nou Bacaul care este o echipa puternica si pe Dinamo. Ultima echipa este intr-adevar tanara, dar are in componenta si cativa jucatori cu experienta. Au un Bota, un Voica, extrema dreapta Cojocea, Purcarea, jucatori cu ani grei in Liga Nationala si cred ca vor fi greu de invins”, este de parere Bogdan Soldanescu.

Interul stanga a fost completat de colegul sau, Ioan Tcaciuc: “Dinamo ramane Dinamo. Bineinteles, nu numele joaca si speram sa ii batem”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tcaciuc : „Nu joaca numele”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*