Tacul de argint

Vineri, 16 decembrie 2011, Galleria Suceava în parteneriat cu Proro Marketing Communications a organizat şi găzduit Cupa Galleria la Biliard ediţia a II-a, eveniment ce a avut loc în clubul Chicago, situat la etajul 1 al complexului comercial, şi s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu cel mai bun din 3 partide. Nutatea din acest an, constând în faptul că organizatorii au organizat pe lângă turneul dedicat principalilor fani ai acestui joc, bărbaţii, şi un mini-turneu dedicat femeilor.

În turneul dedicat bărbaţilor s-au înscris 22 de competitori de la principalele vehicule media din oraş şi judeţ. Prin tragere la sorţi s-au stabilit 11 partide în sistem eliminatoriu cel mai bun din 3 partide, unde cei ce au câştigat au mers mai departe în optimi. Pentru a avea optimi care să genereze un sistem competiţional arborescent, organizatorii au acordat, prin tragere la sorţi, 5 “wildcard-uri” celor învinşi în partidele de calificări.

In finala mare reprezentantul GazetaSV a pierdut la mustata: Corneliu Acasandre (Monitorul de Suceava) – Daniel Vatamanu: 2-1, iar in finala mică s-a impus Cezar Păun (FX Studio Media) care l-a invins pe Florin-Andrei Potlog (TV Plus) cu scorul de 0-2.

Podium a aratat astfel:
1. Corneliu Acasandre (Monitorul de Suceava) – premiu în valoare de 800 lei
2. Daniel Vatamanu (IntermediaTV şi GazetaSV.ro) – premiu în valoare de 600 lei
3. Florin-Andrei Potlog (TV Plus) – premiu în valoare de 400 lei

În turneul feminin s-au înscris 6 participante, podiumul arătând astfel:
1. Ştefania Roboschi (TV Plus) – premiu în valoare de 500 lei
2. Oana Plian (OrasulSuceava.ro) – premiu în valoare de 400 lei
3. Cătălina Solovăstru (Intermedia TV) – premiu în valoare de 300 lei

Premiile au constat în vouchere pentru cumpărături.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Tacul de argint"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*