Tabelă de 123.000 de lei pe stadionul Areni

tabela-de-marcaj

Pana la sfarsitul lunii februarie, stadionul Areni va fi dotat cu o tabela electronica noua, in valoare de 123.000 de lei. Este vorba despre un ecran led cu inaltimea de 2,88 metri si latimea de 5,12 metri.

„Chiar daca sunt critici, Primaria vrea sa se tina de cuvant in legatura cu ceea ce a promis. La sfarsitul anului trecut a fost licitata tabela electronica si adjudecata pe SEAP la valoarea de 122.999,65 lei. Pana la sfarsitul lunii februarie, in 70 de zile, tabela trebuie sa fie adusa si montata pe stadionul Areni. Asa cum a promis, vom cuprinde sume pentru modernizarea stadionului. Studiul pe care l-am comandat pentru montarea nocturnei este in faza de finalizare, vom aproba indicatorii tehnico-economici si vom intra cu ea intr-o sedinta de Consiliu Local. Mai departe, domnii consilieri vor vota asa cum vor considera, dar eu zic ca este un lucru necesar”, a anuntat Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Tabelă de 123.000 de lei pe stadionul Areni"

  1. Bună ziuă cred este cumparată de mult timp … Nu-i acea din centru care fost lângă Casa de Cultura de sărbatorile de iarnă

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*