Suspendări după etapa a 2-a

S-a lasat cu suspendari dupa etapa a 2-a din cadrul Campionatului Judetean de Minifotbal. Intrunita ieri seara, Comisia de Disciplina a competitiei a hotarat sa acorde suspendari in cumul total de 14 etape si alte patru avertismente, ca urmare a abaterilor disciplinare savarsite de jucatori la meciurile din aceasta saptamana.

Hotararile luate in sedinta din 23 septembrie:

– sanctioneaza jucatorul Bogdan Bidalah (Pit Stop) cu 5 (cinci) etape de suspendare ca urmare a cartonasului rosu incasat la finalul meciului dintre Pit Stop si Interconti, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: injurii, amenintari si tentativa de agresare fizica a arbitrului.

– sanctioneaza jucatorul Mihai Schul (Kamer-Marelbo) cu 5 (cinci) etape de suspendare in urma cartonasului rosu incasat in timpul jocului Apropo Cafe – Kamer Marelbo, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: injurii, amenintari si lovirea cu mingea a arbitrului intalnirii.

– sanctioneaza jucatorul Olivian Brandis (Omniasig) cu 2 (doua) etape de suspendare ca urmare a cartonasului rosu incasat un timpul meciului dintre Omniasig si Betty Ice, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: bruscarea fara minge a unui jucator advers.

– sanctioneaza jucatorul Florin Haraga (Betty Ice) cu 2 (doua) etape de suspendare ca urmare a cartonasului rosu (doua galbene) incasat in timpul meciului dintre Omniasig si Betty Ice, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: injurii si amenintati aduse arbitrului intalnirii.

– acorda avertisment jucatorilor Constantin Moldovan (Pit Stop) si Adrian Irimiciuc (Pit Stop) pentru injuriile aduse oficialilor prezenti la meciul dintre Pit Stop si Interconti, contand pentru etapa a 2-a a campionatului.

– acorda avertisment echipelor Betty Ice si Pit Stop pentru comportament nesportiv al jucatorilor de rezerva.

Exit mobile version