Suspendări după etapa a 2-a

S-a lasat cu suspendari dupa etapa a 2-a din cadrul Campionatului Judetean de Minifotbal. Intrunita ieri seara, Comisia de Disciplina a competitiei a hotarat sa acorde suspendari in cumul total de 14 etape si alte patru avertismente, ca urmare a abaterilor disciplinare savarsite de jucatori la meciurile din aceasta saptamana.

Hotararile luate in sedinta din 23 septembrie:

– sanctioneaza jucatorul Bogdan Bidalah (Pit Stop) cu 5 (cinci) etape de suspendare ca urmare a cartonasului rosu incasat la finalul meciului dintre Pit Stop si Interconti, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: injurii, amenintari si tentativa de agresare fizica a arbitrului.

– sanctioneaza jucatorul Mihai Schul (Kamer-Marelbo) cu 5 (cinci) etape de suspendare in urma cartonasului rosu incasat in timpul jocului Apropo Cafe – Kamer Marelbo, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: injurii, amenintari si lovirea cu mingea a arbitrului intalnirii.

– sanctioneaza jucatorul Olivian Brandis (Omniasig) cu 2 (doua) etape de suspendare ca urmare a cartonasului rosu incasat un timpul meciului dintre Omniasig si Betty Ice, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: bruscarea fara minge a unui jucator advers.

– sanctioneaza jucatorul Florin Haraga (Betty Ice) cu 2 (doua) etape de suspendare ca urmare a cartonasului rosu (doua galbene) incasat in timpul meciului dintre Omniasig si Betty Ice, contand pentru etapa a 2-a a Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: injurii si amenintati aduse arbitrului intalnirii.

– acorda avertisment jucatorilor Constantin Moldovan (Pit Stop) si Adrian Irimiciuc (Pit Stop) pentru injuriile aduse oficialilor prezenti la meciul dintre Pit Stop si Interconti, contand pentru etapa a 2-a a campionatului.

– acorda avertisment echipelor Betty Ice si Pit Stop pentru comportament nesportiv al jucatorilor de rezerva.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *