Surprins de Ştiinţa

Antrenorul Cetăţii, Ovidiu Murariu, a recunoscut că vestea menţinerii echipei Ştiinţa în Liga a II-a, l-a luat prin suprindere. Tehnicianul “galben-albaştrilor” a admis că în aceste condiţii, lupta pentru evitarea retrogradării va fi una acerbă, dar Cetatea îşi păstrează în continuare şanse pentru salvarea de la retrogradare .

Conducătorul Ştiinţei, Mircea Crainiciuc a anunţat că echipa sa îşi va continua activitatea în eşalonul secund, urmând să-şi dispute meciurile de pe teren propriu, pe stadionul Laminorul din Roman. Deşi a recunoscut că în situaţia de faţă scopul Cetăţii de a evita retrogradarea va fi mai greu de atins, antrenorul Ovidiu Murariu este de parere că Ştiinţa va avea o viaţa grea în retur.

“Va fi într-adevăr o luptă mai mare pentru evitarea retrogradării. Cred că pe lânga cele patru, respectiv Cetatea, Ştiinţa, FCM Bacău şi Botoşani, se vor mai înscrie câteva echipe în hora retrogradării. Nu ştiu cât de bine se va descurca Ştiinţa pentru ca va fi mai mereu pe traseul Bucureşti-Roman. Din punctul meu de vedere, ei vor juca fiecare meci în deplasare” a spus antrenorul Cetăţii, Ovidiu Murariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Surprins de Ştiinţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*