Surclasati la Cluj

Bucovina Suceava a fost surclasat ieri cu scorul de 3-69, pe terenul formatiei Universitatea Cluj, intr-un meci contand pentru etapa a V-a din cadrul turneului play-out al Diviziei Nationale de rugby.

Echipa pregatita de Constantin Vlad a reusit sa faca fata iuresului ardelean doar pe parcursul primei reprize, incheiata cu scorul de 23-3 in favoarea gazdelor. Lipsa de experienta din tabara suceveana a iesit si mai tare in relief dupa pauza, cand “studentii” clujeni au reusit sa marcheze nu mai putin de 46 de puncte fara nicio replica din partea oaspetilor si au inchis astfel tabela la un categoric 69-3.

Intr-o alta partida a rundei de ieri, Stiinta Petrosani s-a impus pe terenul celor de la RC Barlad cu scorul de 24-7, in timp ce meciul dintre Politehnica Iasi si CSM Bucuresti a fost amanat pentru data de 15 septembrie. In etapa a VI-a din cadrul turneului play-out, Bucovina Suceava se va deplasa pe terenul liderului clasamentului CSM Bucuresti, pentru un meci programat sambata, 28 august.

Clasament: 1. CSM Bucuresti 42p; 2. Universitatea Cluj 26p; 3. Politehnica Iasi 25p, 4. Stiinta Petrosani 21p; 5. RC Barlad 16p; 6. Bucovina Suceava 7p (Foto: www.ucluj.ro).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *