Suprafața de joc de la LPS va fi schimbată

sala LPS Suceava

Suprafata de joc a salii Liceului cu Program Sportiv din Suceava va fi inlocuita cu una noua in acest an. Seful administratiei locale, Ion Lungu, a anuntat ca Primaria va suporta cheltuielile cu schimbarea suprafetei si lucrarea va fi executata indiferent in ce esalon va evolua echipa de handbal CSU Suceava.

„In aceasta dimineata am avut o discutie cu directorul Sorin Rata si antrenorul Adrian Chirut de la echipa de handbal si erau foarte optimisti ca este posibil sa jucam in prima divizie. Oricum, chiar daca ramanem in a doua liga, am vorbit sa schimbam suprafata de joc de la Liceul cu Program Sportiv. Astept o fundamentare de la conducerea liceului in acest sens. Actuala suprafata nu a fost schimbata de multi ani si nu mai corespunde pentru handbalul de performanta”, a anuntat primarul Sucevei.

CSU Suceava ar putea fi invitata sa participe in Liga Nationala de handbal masculin in cazul in care nu se inscrie una dintre echipele cu probleme financiare: Pandurii Targu Jiu, Minaur Baia Mare sau Politehnica Timisoara.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Suprafața de joc de la LPS va fi schimbată"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*