Suporterii suceveni pot reveni in tribunele Areniului

Suporterii suceveni pot reveni în acest weekend în tribunele Areniului după o pauză de mai bine de un an și jumătate în care noul coronavirus a pus lacătul pe porților stadioanelor de Liga a III-a.

O pot face, respectând normele sanitare în vigoare, la meciul pe care Foresta îl are programat sâmbătă, de la ora 17.00, în fața celor de la CSM Bacău, în cadrul etapei a III-a a Seriei I.

“Galben-verzii” nu vor putea conta la prima apariție stagională în fața propriilor suporteri pe serviciile portarului Alexandru Tătaru, accidentat grav la braț în meciul cu Dante Dorohoi.

De la aceiași oră, pe stadionul Municipal din Rădăuți, se întâlnesc Bucovina și Ceahlăul Piatra Neamț, două dintre formațiile care au acumulat punctaj maxim în primele două runde.

Florin Cristescu nu va putea miza pe fundașii centrali Mugurel Florescu și Paul Mateciuc. Primul este accidentat, în vreme ce al doilea își ispășește a doua și ultima etapă de suspendare, după cartonașul roșu încasat cu Vaslui.

Neînvinsă în cele șase meciuri oficiale disputate de la startul actualului sezon, Şomuz Fălticeni primește sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, vizita codașei CSM Pașcani. Vasile Dănilă este singurul jucător incert din lotul lui Iulian Ionesi.

Programul etapei a III-a:

Bucovina Rădăuți – Ceahlăul

Şomuz Fălticeni – CSM Pașcani

Ştiința Miroslava – Sporting Vaslui

Foresta Suceava – CSM Bacău

Hușana Huși – Dante Botoșani

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *