Duminică e Supercupa

Bradul Putna şi Progresul Frătăuţii Vechi sunt cele două formaţii care vor deschide în mod oficial sezonul 2014/2015 în fotbalul judeţean. Campioana en-titre, respectiv câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, se înfruntă mâine, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Municipal din Rădăuţi, în Supercupa fotbalului sucevean, organizată în premieră de conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Întâlnirea de la Rădăuţi va marca şi retragerea lui Vasile Tacu din activitatea de arbitru după o carieră de aproape 18 ani. În vârstă de 44 de ani, Vasile Tacu îi va avea mâine, ca şi colegi de brigadă, la agăţarea fluierului în cui, pe Ghiţă Ignătescu şi Lucian Darea.

“Organizarea acestei Supercupe înainte la începutul sezonului este o premieră pentru AJF Suceava şi sperăm să devină şi o tradiţie pentru că vom înmâna un trofeu, transmisibil de la o echipă la alta, an de an. Am ales să organizăm acest meci la Rădăuţi pentru că se întâlnesc două echipe din acea zonă şi a dorit ca fiecare să aibă cât mai mulţi susţinători în tribune. Va fi şi un moment festiv legat de retragerea domnului Vasile Tacu. Îi mulţumim pentru ce a făcut pentru arbitrajul sucevean. El va rămâne în continuare în organigrama Comisiei Judeţene de Arbtri şi probabil va activa ca observator”, a precizat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *