Super Star, primul lider

Super Star Radauti a devenit primul lider al Campionatului Municipal de minifotbal, dupa ce s-a impus marti seara, pe terenul Ramiro, cu scorul de 10-0, in fata celor de la Automotive Albaca, la finalul unui meci decis de golurile lui Cardei (6), Ov. Rusu (2), Bostiog si Lelcu.

In cel de-al doilea meci de marti, vicecampioana en-titre Adistal-InterConti a castigat, cu scorul de 2-0, in fata celor de la Euro Express Full, gratie golurilor marcate de V. Tcaciuc si Romaniuc, cate unul in fiecare repriza.

Un debut victorios de sezon au avut si cei de la Friends, care s-au impus joi seara, cu scorul de 3-2, in fata celor de la Black Team, la finalul unui joc in care invingatorii au inscris prin Bijec, Pantea si Corban, in timp ce pentru pierzatori au punctat Niculae si Ciubotaru. In ultimul meci al rundei inaugurale, Linda Ecotil a trecut, cu scorul de 4-3, de cei de la Activ MSN Tisauti. “Alb-albastrii” si-au asigurat primele trei puncte in clasament prin reusitele lui Papadiuc (2), Boca si Palaghian, Activ MSN Tisauti punctand prin Aramescu (2) si Hrebenciuc.

Programul etapei a 2-a:

Marti, 7 octombrie:
ora 18.00: Euro Express Full – Tim-Group
ora 19.00: Friends – Automotive Albaca

Joi, 9 octombrie:
ora 18.00: Activ MSN Tisauti – Adistal-InterConti
ora 19.00: Linda Ecotil – Black Team

Super Star va sta in aceasta runda.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Super Star, primul lider"

  1. Hrebenciuc e la linda chido…

  2. Chido ar trb sa postezi lotu de jucatori cand se joaca meciuri ca anu asta sunt o gramada de schimbari in campionat si sa vedem care pe unde s.o mai dus..ce.o mai ramas din vechea „garda” si tot asa

  3. Si nu ar fi rau sa apara rezultatele mai repede!se joaca marti si se publica de abia sambata,e cam mult..

    Se joaca marti rezultatele si programu pot aparea miercuri si la meciurile de joi sa apara vinerea

  4. Si eu ce fac?stau sa verific toate articolele si comentariile?e asa greu sa scrii un articol cu doua rezultate o poza si 4 loturi de jucatori?

  5. hrebenciuc? nu este jucator la activ msn….sigur trebuia marcator palaghian…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*