Supăraţi că nu joacă pe Areni

Rapid suporteri galerie Rohetki

Vestea că nu vor putea juca meciul cu Petrolul Ploieşti pe stadionul „Areni” nu a căzut prea bine pentru jucătorii şi conducerea clubului Rapid Suceava. “Ceferiştii” speră ca sucevenii să meargă în număr cât mai mare la Botoşani, dar mizează şi pe sprijinul microbiştilor de peste Siret.

Fost component al formaţiei FC Botosani, portarul Andrei Roheţki este de părere că suporterii echipei din oraşul vecin vor ţine cu Suceava în meciul cu Cupa României.

Rohetki“Dacă ar fi să o luăm ca şi zonă, nu văd de ce botoşănenii nu ne-ar sprijini pe noi. Se ştie că în sport publicul spectator susţine de obicei echipa mai slab cotată. Sper totuşi că vor veni mulţi suceveni. Am văzut şi o declaraţie a domnului preşedinte că vor fi autocare puse la dispoziţie pentru suporteri, un lucru foarte bun pentru că avem nevoie de sprijinul lor ţinând cont de diferenţa de valoare”, a declarat Andrei Roheţki.

Numele jucătorilor de la Petrolul Ploieşti nu îi sperie pe „ceferişti”, care privesc partida din optimile Cupei României ca pe un bonus şi o şansă pentru jucătorii tineri de a se afirma: “Noi mergem să ne jucăm şansa, nu avem nimic de pierdut. Cum a fost şi în meciul cu Gaz Metan, pentru noi este un bonus, ne-am îndeplinit deja obiectivul pentru Cupa României. Am adus o echipă din Liga I la Suceava, nu ne-am făcut de râs cu Gaz Metan, la fel vom lupta şi cu Petrolul. Nu are de ce să ne fie teamă, pentru noi este un meci de gală, unii dintre jucatori poate nu au jucat niciodată cu o echipă din prima ligă.”

Andrei Roheţki este singurul jucător din lotul Rapidului care a prins din teren ultima participare a unei echipe sucevene în optimile Cupei României. În 2005, acesta a fost căpitanul Cetăţii în duelul cu Rapid Bucureşti, disputat la Focşani şi încheiat cu scorul de 2-3.

Cetatea - Rapid Andrei Rohetki“Atunci Rapidul a jucat cu primul unsprezece şi sunt convins că la fel o va face şi Petrolul acum pentru că are ca obiectiv câştigarea Cupei României. Pentru noi cu atât mai mare trebuie să fie motivaţia pentru că ne comparăm cu nişte jucatori de top, cu o echipă de tradiţie în România şi cu nişte suporteri minunaţi. Rapid Bucureşti şi Petrolul Ploieşti sunt asemănătoare din multe puncte de vedere. Acum, până la Botoşani sunt 40 de kilometri şi sper să fie mai mulţi suporteri decât au fost atunci la Focşani. Fotbalul e fotbal, surprize au mai fost, dar nici nu trebuie să ne credem mai buni decât suntem. Trebuie să muncim, doar aşa putem avea rezultate”, a conchis portarul sucevean.

Rapid Tudoreanu AndriesAntrenorul secund al Rapidului, Laurenţiu Andrieş, speră ca la ora confruntării cu Petrolul echipa suceveană să aibă tot lotul valid: “Băieţii sunt puţin supăraţi pentru că nu putem juca pe Areni. Daca asta este decizia Federaţiei şi a televiziunilor, vom merge la Botoşani să jucăm. Important este să ne descurcăm cât mai bine în cele patru meciuri care urmează, să nu avem jucători suspendaţi sau accidentţti, iar la ora meciului cu Petrolul vom vedea ce va fi.”

Meciul dintre Rapid Suceava şi Petrolul Ploieşti, din optimile Cupei României, se va disputa la Botoşani, joi, 30 octombrie, de la ora 18:30, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Supăraţi că nu joacă pe Areni"

  1. Da ce nu da voie federatia sa se joace meciul pe tarlaua de areni??
    Vin orfani sa joace la bt

  2. ce echipa de prima liga ati adus la Suceava? nu spuneai mai sus ca jucati la Botosani!? ce dracu? hotarati-va!

  3. http://www.liga2.ro votati Florin Plecanciuc, cel mai bun jucator al etapei. Pana acum din cele 5 etape, in ultimele 4 au iesit doar jucatorii suceveni. Haideti sa continuam pana la final !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*