„Suntem peste Bucovina”

Gorjenii nu concep să piardă meciul cu Universitatea. Antrenorul Vasile Stângă a anunţat că jocul de la Suceava este foarte important pentru echipa sa în drumul spre un loc de cupă europeană.

Actualul selecţioner al României şi-a făcut temele pentru disputa cu Universitatea Suceava. Vasile Stângă a remarcat omogenitatea echipei sucevene însa este încrezător că poate smulge cel puţin un punct din această deplasare.

“Este clar că nu va fi deloc uşor, în primul rând jucăm în deplasare, iar în al doilea rând Bucovina este o echipă bună şi care are o calitate importantă: omogenitatea. Sper să ne fi pregătit cum trebuie în această săptămână pentru a contracara jocul de pe faza a doua şi de contraatac al echipei din Suceava. Dacă ne vom face noi jocul şi nu îi vom lăsa pe ei să ne prindă descoperiţi, atunci cu siguranţă că ne vom întoarce cu un rezultat foarte bun. La ora actuală, ca valoare, lotul nostru este peste cel al Bucovinei”, a declarat Vasile Stângă.

Pentru a pregăti cât mai bine meciul contra Universităţii, gorjenii au venit la Suceava încă de joi. În plus, oficialii Pandurilor îşi doresc să efectueze un antrenament la LPS în ziua jocului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *