Sunt vicecampioni naţionali

Echipa de juniori II de la LPS Suceava a devenit vicecampioana nationala in urma turneului final al Campionatului National de lupte greco-romane ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Mangalia. Ultimul act al competitiei a reunit pe litoral luptatori de la sase cluburi din tara, este vorba de CSA Steaua Bucuresti, LPS Pitesti, CSS Râmnicu Vâlcea, LPS Botosani, LPS Slatina si LPS Suceava.

Performerii delegatiei au fost Teodor Horatau si Mihai Marian, care s-au impus în toate meciurile pe care le-au disputat, cei doi fiind componenti ai lotului national la categoria juniori II. Singura înfrângere a echipei sucevene a fost în fata Stelei.

Medalia de argint a fost obtinuta cu mari emotii în fata unor echipe valoroase si de traditie în luptele românesti ca LPS Slatina si LPS Botosani. Meciul decisiv a fost cel în compania celor de la LPS Botosani, scorul final fiind 5-5, dar noi am câstigat la puncte cu 23-22.  Victoria surpriza a fost realizata la categoria 63 de kilograme de Ionut Rusu, sportivul nostru învingând un adversar mult mai experimentat. Suntem satisfacuti de acest rezultat si-i felicitam pe elevii nostri. Trebuie sa multumim conducerii LPS Suceava, DJST Suceava, colectivului de profesori de la LPS, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, dar si CSM Suceava care ne-a pus la dispozitie sala de antrenament si sauna pentru refacere. Nu trebuie uitati fostii luptatori suceveni care au fost mereu alaturi de noi pe parcursul acestui an, Sevi Caba Ocu, Paul Popovici, Valentin Stanut si Ilie Gherman” a declarat antrenorul sucevean Andrei Bolohan.

Concomitent cu turneul final al Campionatului National de lupte greco-romane pe echipe pentru juniori II s-a desfasurat si Campionatul National individual pentru copii II. În aceasta finala, CSM Suceava a obtinut trei medalii care i-au permis clubului sa se claseze pe locul secund în clasamentul pe cluburi la nivel national. Cei care au urcat pe podiumul de premiere au fost Manuel Stoica, campion la categoria 29 de kilograme, Alfred Stoica, locul II la categoria 32 de kilograme si Codrut Stefanache, locul III la categoria 35 de kilograme. Sportivii de la CSM sunt pregatiti de Andrei Bolohan si Daniel Ciubotaru, ajutati de instructorul Marcel Grigore.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sunt vicecampioni naţionali"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*